cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
unified
Valued Contributor
Valued Contributor

NV644 errors on upgrade to R10.5.0

Jump to solution

Hello,

I just upgraded from A5.02.00 to R10.5.0.

The command "no ethernet cfm" no longer works:

644#no ethernet cfm

no ethernet cfm

% Unrecognized command

Has the cfm functionality been removed or did the syntax change?

Can I assume by default it's disabled?

Thank you

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
david
Valued Contributor
Valued Contributor

Re: NV644 errors on upgrade to R10.5.0

Jump to solution

Unified,

Thanks for posting!  The Ethernet OAM CFM feature is not available in that product line, so it should not have been configurable in A5.02.00.  Turning that command on or off would have had no impact on the operation of the unit.  Starting with R10.1.0 firmware, the command was removed to correct that problem.

Thanks again,

David

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
david
Valued Contributor
Valued Contributor

Re: NV644 errors on upgrade to R10.5.0

Jump to solution

Unified,

Thanks for posting!  The Ethernet OAM CFM feature is not available in that product line, so it should not have been configurable in A5.02.00.  Turning that command on or off would have had no impact on the operation of the unit.  Starting with R10.1.0 firmware, the command was removed to correct that problem.

Thanks again,

David

View solution in original post

0 Kudos
unified
Valued Contributor
Valued Contributor

Re: NV644 errors on upgrade to R10.5.0

Jump to solution

Thank you