cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
New Contributor III

Netvanta 7100 R11.4.2.E No ERL on GUI

Jump to solution

I am trying to figure out what happened to my "Tune Analog Trunks" button for the Analog Trunk configuration on my 7100.

I am able to run the command "test erl all auto-set" via CLI of my FXO interface config and I do get the result message but never see any changes made to the analog fxo  port.

Has anyone else run into this problem?  I am running R11.4.2.E

thanks

0 Kudos
Reply
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Valued Contributor II
Valued Contributor II

Re: Netvanta 7100 R11.4.2.E No ERL on GUI

Jump to solution

John,

It depends on what version hardware of your 7100

If you do a show version, and look at the “DSP hardware version:” field

1st gen is MSC7116

2nd gen is MSC7119

You will only see it if it is a 2nd gen.

Let me know if you have a 2nd gen and still not seeing it.

-Mark

View solution in original post

0 Kudos
Reply
2 Replies
Highlighted
Valued Contributor II
Valued Contributor II

Re: Netvanta 7100 R11.4.2.E No ERL on GUI

Jump to solution

John,

It depends on what version hardware of your 7100

If you do a show version, and look at the “DSP hardware version:” field

1st gen is MSC7116

2nd gen is MSC7119

You will only see it if it is a 2nd gen.

Let me know if you have a 2nd gen and still not seeing it.

-Mark

View solution in original post

0 Kudos
Reply
Highlighted
New Contributor III

Re: Netvanta 7100 R11.4.2.E No ERL on GUI

Jump to solution

Thanks Mark, that is what it was.

0 Kudos