cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Contributor
Contributor

Ring No Answer

Jump to solution

Has happened 3 times in last 2 weeks. Using 3 POTS lines  directed to a ring group (all ring) Polycom sets. Outgoing calls are not affected.  Firmware A4.03.00.SC.E. System reset clears issue.

0 Kudos
Reply
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Contributor
Contributor

Re: Ring No Answer

Jump to solution

Entire system failed,lost all IP programming. Could not default unit. Put another 7100 system in place and reprogrammed to get customer up and going.
With support help found trouble in startup config of old unit. Now at 5.X firmware.

View solution in original post

0 Kudos
Reply
8 Replies
Highlighted
Contributor III
Contributor III

Re: Ring No Answer

Jump to solution

frank6160,

  4.03 is a pretty old code you may want to review the release notes for some of the newer version to see if this problem is addresses.  It sounds like some sort of a resource leak occurring if a reset clears the issue.

John Wable

0 Kudos
Highlighted
Contributor III
Contributor III

Re: Ring No Answer

Jump to solution

frank6160,

    A4.12.00 release notes do mention a couple of issues associated with Analog calls not being connected however the description is a little vague so it may or may not be the exact same thing:

• On occasion, an analog trunk would not connect to a new call on another analog trunk if the digit actions

were used in auto attendant.

• Call coverage to an external number (incoming FXO, outgoing FXO) did not always succeed.

John Wable

0 Kudos
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Ring No Answer

Jump to solution

frank6160,


Were you able to resolve this issue?  If so please come back to this thread to update it with the solution so others can benefit from it.  If you still need assistance, reply with any updates, and either I or someone else from the community would be happy to help you troubleshoot further.


Thanks,

Matt

0 Kudos
Highlighted
Contributor
Contributor

Re: Ring No Answer

Jump to solution

Entire system failed,lost all IP programming. Could not default unit. Put another 7100 system in place and reprogrammed to get customer up and going.
With support help found trouble in startup config of old unit. Now at 5.X firmware.

View solution in original post

0 Kudos
Reply
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Ring No Answer

Jump to solution

Thanks for the update.  I went ahead and marked your last reply as the Correct Answer to make it more visible.

Thanks,

Matt

0 Kudos
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Ring No Answer

Jump to solution

If you can share what the problem was in the startup-config of the old unit that would help other users too.

0 Kudos
Highlighted
Contributor
Contributor

Re: Ring No Answer

Jump to solution

Here what was found with help from tech support.

The primary system configuration was set to some random .biz file rather than startup-config. That meant the factory-default command wouldn't work properly

0 Kudos
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Ring No Answer

Jump to solution

Thanks for coming back to update the post.

0 Kudos