cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
New Contributor II

Sluggish requests - firewall config?

Jump to solution

So our organization recently upgraded our internet connection and we now have a NetVanta 3430 (second generation).

We're a small office about 15 people (max) and we have a dedicated 10 up / 10 down connection from Verizon. Download / Upload speeds seem ok, but web pages are loading sluggishly and it feels like a lot of requests fail to complete in a timely fashion.

I'm getting a lot of messages like the below from the router (I'd say at least one of either of these every couple of minutes).

sg="TCP connection request received is invalid (expected SYN, got ACK), dropping packet; flags=0x11 Src 4086 Dst 80 from Private policy-class on interface eth 0/2" agent=AdFirewall

msg="Zero bytes transferred for connection Src 49937 Dst 80 from Private policy-class on interface eth 0/2" agent=AdFirewall

I've attached the current config. Appreciate your help - thanks.

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
New Contributor II

Re: Sluggish requests - firewall config?

Jump to solution

I found I also had a lot of input errors on the interface ethernet 0/2. I've changed the speed/duplex to "auto" for both interfaces and that seems to have stopped these errors. Web page requests seem a bit more responsive now.

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
Highlighted
New Contributor II

Re: Sluggish requests - firewall config?

Jump to solution

I found I also had a lot of input errors on the interface ethernet 0/2. I've changed the speed/duplex to "auto" for both interfaces and that seems to have stopped these errors. Web page requests seem a bit more responsive now.

View solution in original post

0 Kudos
Highlighted
New Contributor II

Re: Sluggish requests - firewall config?

Jump to solution

For anyone else with similar issues, the "speed/duplex" setting was definitely our issue. After trying different combinations everything seems to be working properly now.